Aangepaste openingsuren loketten gemeentehuis

In juli en augustus zijn de drie loketten van het gemeentehuis in de namiddag gesloten. Maandagavond kan je er wel terecht.

 Lees meer
 
Recht op belastingvermindering vaak niet gekend!

De belastingbrief is bij iedereen in de bus gevallen. Vaak weet je als kankerpatiënt niet dat je eventueel belastingvermindering kan krijgen.

 Lees meer

 
Openbaar onderzoek herindeling onbevaarbare waterlopen

De onbevaarbare waterlopen zijn herbekeken. Voor sommige waterlopen wijzigde het statuut en de beheerder. Dit heeft een impact op de rechten en plichten van de bewoners langs deze waterlopen. Daarom wordt dit openbaar onderzoek georganiseerd van 16 juni tot en met 5 juli 2014.

 Lees meer
 
Aangifte stormschade

Op 7, 8 en 9 juni 2014 richtte een storm op verschillende plaatsen in ons land schade aan. Als je in onze gemeente schade hebt geleden gelieve dit dan te melden ten laatste op 19 juni. Dit met het oog op een eventuele erkenning als algemene ramp.


 Lees meer

 
Op zoek naar nieuwe aanwinsten van de bib?

Op de homepage van de bibcatalogus kan je op een eenvoudige manier de nieuwe aanwinsten van onze bibliotheek zoeken.

 Lees meer
 
Inschrijven muziekacademie

Vanaf juli kan je al inschrijven voor de gemeentelijke muziekacademie voor het schooljaar 2014 - 2015.

 Lees meer

 
Modderdag ... vuil worden mag!

Op vrijdag 27 juni 2014 van 13.00 tot 16.00 uur doen we mee aan de Kempense Modderweek. We organiseren deze dag modderactiviteiten voor de kinderen. Het spelen met modder staat centraal. Vuil worden mag!

 Lees meer
 
Word ‘vriend van den tap’ en win een bakfiets of andere mooie prijzen!

Drink je water zoals je pintjes en word 'vriend van den tap'. Drink twee weken lang kraantjeswater in plaats van flessenwater en ontdek zo de vele voordelen ervan. Kraantjeswater is makkelijk, goedkoop en gezond.

 Lees meer